Oglašavanje
smještaja

Neka Vaš smještaj bude dostupan 24/7, 365 dana u godini za pregled i rezervaciju. Uz pomoć posjeta na našoj platformi, i tima u našem Call Centru, osigurajte popunjenost Vaših smještajnih jedinica. Postavite slike, video zapise Vaših smještaja, ili pošaljite nama video da ga postavimo za Vas, kako bi Vaši smještaji bili na raspolaganju gostima za pregled i izbor, kao i za rano rezervisanje po povoljnijim cijenama, ili kako bi ste popunili svoje kapacitete u sezoni… Obezbjedite Vašim gostima Loyalty karticu sa popustima na razne usluge potrebne turistima u cijeloj Crnoj Gori besplatno. 

5/5

Apartmani Budva

Marko Marković

8 apartmana u ponudi

Kako postaviti smještaj na platformu?

1

Izbor paketa oglašavanja

Izaberite pravi paket oglašavanja za Vas. U zavisnosti od broja smještaja koje želite da oglašavate, odaberite odgovarajući paket...

2

Kreiranje profila na platformi

Kreirajte profil na našoj platformi. Unesite Vaše email i lozinku, popunite podatke i pratite korake, sve je napravljeno da bude lako i pristupačno za rad.

3

Popunjavanje Vaših podataka

Unesite sve Vaše relevantne kontakt podatke, grad, telefon, email, ime i prezime, društvene mreže i sve ostale podakte i opise koji će gostima pomoći da izaberu baš Vaš smještaj...

4

Postavljanje smještaja

Kada Vam je paket dodeljenj, možete samostalno da krnete u dodavenj Vaših smještaja, popunjavanjem, mjenjanje...

CALL CENTAR - JEDINSTVENA USLUGA U CRNOJ GORI

Šta je to Call Centar, i kako može da mi pomogne da izdam smještaj?

 • Potencijalni gost dolazi na našu platformu i kreće sa pretragom smještaja. Ukoliko ne može da odluči koji smještaj bi bio pravi izbor za njega, da li zbog velikog izbora smještajnih jedinica ili jednostavno nema vremena i potrebna mu je pomoć i savjet pri odabiru, prelazi na slijedeći korak.

 • Gost odlazi na stanu UPIT ZA SMJEŠTAJ i na njoj popunjava sve podatke koji su relevantni kako bi on pronašao pravi smještaj za sebe, i svoju porodicu, bez obzira da li dolazi poslovno ili turistički, da li traži smještaj na dan, 7 dana ili duže, popunjava sve podatke i šalje upit.

 • U ovom koraku kolege iz našeg Call Centra u Crnoj Gori primaju upit, i kreću sa potragom idealnog smještaja za našeg Gosta. Pretražujemo kompletan sajt, i sortiramo smještaje prema kriterijumima koje je Gost zahtjevao. Nakon pronalska odgovarajućeg smještaja, kontaktiramo Vlasnika smještaja kako bi smo provjerili da li ima slobodnih kapaciteta za željene datume. Ukoliko Vlasnik ima, (Vlasnik je dužan da smještaj za koji je dobio upit sačuva 24h i ne izdaje dalje u tom periodu), prelazimo na slijedeći korak.

 • Kontaktiramo Gosta koji je poslao upit sa ponudom odgovarajućih smještaja i informacijom o raspoloživim datumima. Kada Gost razmisli i složi se da je to taj smještaj po toj cjeni i uslovima odgovarajući za njega, u tom trenu dostavljamo podatke Gosta Vlasniku smještaja, dok Gost dobija sve podatke Vlasnika smještaja.

 • U zadnjem koraku Vlasnik smještaja je dužan da kontaktira Gosta, zbog potvrde rezervacije, uslova plaćanja i ostalih neophodnih radnji. Naplatu i sve ostale dogovore, (osim ukoliko smještaj nije oglašen na paketu Provizija, gdje smo mi posrednici kompletno vrijeme pa i tokom plaćanja), obavljaju Vlasnik i Gost.
 1.  

FOOD & FUN - LOYALTY PROGRAM- POVEZUJEMO GOSTE SA CIJELOM TURISTIČKOM PONUDOM U CRNOJ GORI

Zašto je dobro biti dio Loyalty programa i koji su to benefiti za goste, koji za smještaje a koji za pružaoce usluga programa (restorane, kafiće, plaže, plažne barove, rent-a-car...)?

Dobrodošli u Ekskluzivni Svijet “FOOD & FUN Loyalty programa“!

Od kada smo odlučili da napravimo platformu Montenegro4me.com ideja je bila kreiranje premium proizvoda, nečeg sličnog a u isto vrijeme veoma različitog od svega što postoji u turističkoj ponudi Crne Gore.

U želji da unaprijedimo iskustvo i komfor turista i podignemo ponudu na potpuno novi nivo, sa ponosom Vam predstavljamo inovativni “FOOD & FUN Loyalty program“.

Šta dobijaju Restorani, Caffe barovi, Plažni barovi, Plaže?

Ekskluzivna promocija: Budite prvi na listi preporuka vlasnika smještaja koji koriste našu platformu, svojim gostima.

Dodatna posjeta: Gosti će biti motivisani da istraže Vaše restorane, plaže i kafiće kako bi iskoristili ekskluzivne ponude i popuste koje ste omogućili u programu.

Šta dobijaju Wellness & Spa?

Imate svoje centre za opuštanje, masažu plivanje? Imate saune, parna kupatila? Privucite turiste da se opuste baš u Vašim centrima.

Šta dobijaju Rent-a-car i Rent-a-Yaht?

Budite prvi koga će naš gost pozvati ukoliko poželi da otkrije čari drugih gradova i planina, ili da istraži skrivene plaže I uvale.

Šta dobijaju Beauty & Health?

Dodajte nijansu luksuza našim gostima nudeći ekskluzivne popuste i tretmane u Vašim salonima ljepote.

Ukoliko se bavite zdravstvenom uslugom, bilo da je to apoteka, privatna ordinacija, klinika ili imate stomatološku ordinaciju, na pravom ste mjestu da povećate broj turista koji će da posjete baš Vas.

Šta turisti dobijaju?

Raznolikost Pogodnosti: Naš program obuhvata širok spektar privilegija u raznim oblastima turističke ponude Crne Gore. Bilo da žudite za ekskluzivnim restoranima sa vrhunskom kuhinjom, očaravajućim plažama, visokokvalitetnim rent-a-car uslugama ili luksuznim salonima ljepote, mi smo osigurali da imate pristup najboljem od najboljeg, sa konkretnim popustima za Vas od svih članica programa.

Personalizovano iskustvo: Smatramo da svaki turista zaslužuje jedinstveno iskustvo. Naš “FOOD & FUN Loyalty program” je dizajniran da se prilagodi Vašim preferencijama, čineći svaki trenutak Vašeg odmora posebnim.

Šta ovaj program znači  vlasnike smještaja?

Privucite više gostiju: Naša platforma je magnet za turiste, a Vaš smještaj će biti istaknut među odabranim destinacijama, dok sa “FOOD & FUN Loyalty programom“, dobijate eksluzivnu uslugu za svoje goste, potpuno besplatno.

Kako radi Food&Fun?

Kada turista dođe kod Vas u smjestaj koji je pronašao putem naše platforme, pored ljubaznog domaćina čekaće ga i digitalna FOOD & FUN Loyalty kartica, koja će mu olakšati i uljepšati odmor. Link koji dobije uz karticu vodi na našu stranicu FOOD & FUN Loyalty programa na kojoj su prikazani restorani, caffe barovi, plaže… sa ponudama, opisima, jelovnicima, kartama pića, specijalnim ponudama… i istaknutim popustima koje donosilac FOOD & FUN Loyalty kartice može da ostvari. FOOD & FUN Loyalty kartica je ograničena na vrijeme trajanja odmora gosta kod Vas.

FOOD & FUN Loyalty kartica nije ograničena na grad ili mjesto u kojem gost ljetuje, već važi za sve sadržaje koje imamo u svom programu na cijelokupnoj teritoriji Crne Gore.

Mi kreiramo ponudu za veliki broj naših turista koji ljetuju u Crnoj Gori putem platforme Montenegro4me.com. Pravi je trenutak da nam se priključite i postanete dio našeg FOOD & FUN Loyalty programa!

FOOD&FUN

Loyalty program
99 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih profila: 1
 • PROMO: 0
 • Slika po profilu: 30
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Popust za donosioca kartice: Da
Popularno

Dobijate mogućnost predstavljanja kompletnog Vašeg poslovanja i usluga. Uz popust koji odredite donosiocu Loyalty kartice, unaprijedite Vaš posao i turističku sezonu.

FOOD&FUN+

Loyalty program
149 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih profila: 1
 • PROMO: 1
 • Slika po profilu: 30
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Popust za donosioca kartice: Da

Sve opcije iz osnovnog Food&Fun pakleta + Vaš profil će biti stilizovan u drugoj boji u pretrazi i u listi profila, i uvijek na vrhu pretrage ispred ostalih sličnih profila.

JUST FUN

Događaji/eventi
0 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: koliko traje event/događaj
 • Oglašenih eventa/događaja: 1
 • PROMO: 0
 • Slika po eventu/događaju: 30
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Popust za donosioca kartice: Da

Svi koji žele da objave neki događaj/event u Crnoj Gori a koji je vezan za turiste, mogu to uraditi besplatno u našem programu. Podržavamo turiste u Crnoj Gori i nudimo im najbolje sadržaje.

Šta nudimo Vlasnicima smještaja?

BEZ PROVIZIJE - BEZ POSREDNIKA!

Iznajmljujete smještaj u Crnoj Gori?

Kreirajte profil na našoj plaformi, izaberite paket oglašavanja smještaja koji odgovara Vašim potrebama, i postavite detaljne opise, slike, karakteristike i dodatne opcije koje Vaš smještaj posjeduje.

Sajt Montenegro4me.com se tokom cijele godine reklamira putem Google Ads reklama (uvjek smo prvi na Google pretrazi), putem Instagram i FaceBook reklama (reklama se prikazuje svima koji traže smještaj u Crnoj Gori), kao i putem Viber poruka i email kampanja.

Takođe, spremili smo upit za smještaj, putem koga nam se javljaju Vaši potencijalni gosti sa zahtjevima za pronalaženje smještaja u Crnoj Gori. Tu na scenu stupa naš Call Centar koji će po zadatim kriterijumima naći adekvatan smještaj i proslijediti ga vlasniku smještaja. Jedinstvena usluga u Crnoj Gori i potpuno besplatna.

Ne uzimamo proviziju od rezervacija, u interesu nam je da imate što više rezervacija tokom godine, kako bi smo sarađivali svake slijedeće. Sve dogovore sa gostima obavljate Vi, mi samo pronalazimo.

Ukoliko iznajmljujete u ljetnoj, zimskoj, jesenjoj ili proljetnoj sezoni… iznajmljujete samo na dan, dva ili više… posjedujete apartman, stan, vikendicu, kuću ili vilu… na pravom ste mjestu…

Prvi korak do postavljanja smještaja na platformu je popunjavanje formulara pored.

Pošaljite nam upit ili nam pišite: info@montenegro4me.com
Pozovite nas: +382 67 2 333 11

POŠALJI UPIT ZA REGISTRACIJU SMJEŠTAJA

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće

Zašto baš Montenegro4me.com?

✓ Kompletan pregled i statistika posjeta svakog smještaja koji postavite 
✓ Ažurirajte u svakom trenu svoje podatke
✓ Reklamiramo se na FaceBooku, Instagramu
✓ Reklamiramo se putem Viber poruka
✓ Reklamiramo se putem Google reklama
✓ Uvijek smo prvi u pretragama za smještaj u Crnoj Gori
✓ Tražimo goste za Vas putem Call Centra jedinstvenog u Crnoj Gori
✓ Povezujemo Vas sa gostima koji pošalju nama upit za rezervaciju
✓ Ne uzimamo proviziju od rezervacija
✓ Mi tražimo goste, Vi se dogovarate i naplaćujete
✓ FOOD & FUN Loyalty program besplatan za Vaše goste
✓ Reklamiramo se u 15 država i na 15 jezika

Cjenovnik oglašavanja smještaja - BEZ PROVIZIJE

Paket oglašavanja birate prema količini smještajnih jedinica koje želite da oglasite na platformi. Uz svaki paket besplatno dolaze sve opcije, snimanja smještaja, slikanja smještaja i prosleđivanja upita ukoliko Vaš smještaj odgovara kriterijumima gostiju koji šalju zahtjev. Svi paketi važe 1 godinu od trenutka aktivacije. Ukoliko imate preko 20 smještajnih jedinica, ili ste agencija za iznajmljivanje nekretnina, molimo Vas da nas kontaktirate na navedene brojeve telefona ili putem email-a.

START

Paket oglašavanja bez provizije
79 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih smještaja: 2
 • PROMO Smještaj: 0
 • Slika po smještaju: 30
 • Postavljanje smještaja: Da
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Provizija: bez provizije

PLUS

Paket oglašavanja bez provizije
119 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih smještaja: 5
 • PROMO Smještaj: 0
 • Slika po smještaju: 30
 • Postavljanje smještaja: Da
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Provizija: bez provizije
POPULARNO

PREMIUM

Paket oglašavanja bez provizije
159 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih smještaja: 10
 • PROMO Smještaj: 1
 • Slika po smještaju: 30
 • Postavljanje smještaja: Da
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Provizija: bez provizije

GOLD

Paket oglašavanja bez provizije
199 Godišnje
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih smještaja: 20
 • PROMO Smještaj: 2
 • Slika po smještaju: 30
 • Postavljanje smještaja: Da
 • Kontakt podaci: prikazani
 • Provizija: bez provizije

Cjenovnik dodatnih opcija za smještaje (važi i za smještaje sa i bez provizije)

Dodaci se plaćaju zasebno i moguće je za svaki smještaj koji posjedujete kupiti bilo koju vrstu dodatka ili sve dodatke, i svi se mogu primjeniti na zasebne smještaje. Dodaci se vezuju za smještaj za koji su kupljeni po ID broju smještaja, i ne mogu se prebacivati sa smještaja na smještaj. Dodaci važe i za smještaje sa provizijom i bez. Od trenutka aktivacije dodaci važe 1 godinu.

PROMO

Dodatak oglasima
29 Godišnje
 • Uvjek prvi u pretrazi
 • Uvjek ispred ostalih oglasa
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Primenjivo: 1 odabrani smještaj
 • Prenošenje na drugi smještaj: Ne
 • Mogućnost kupovine više puta: Da
 • Odvojeno natpisom i bojom: Da

OPIS OPCIJE – PROMO:
Kupovinom ove opcije Vaš smještaj će uvjek biti prvi u pretrazi na svim pretragama vezanim za karakteristike Vašeg smještaja. To znači da ukoliko postavite Vaš smještaj recimo: Budva, Apartman, Soba: 1, Kreveta: 2, u bilo kojoj od navedenih karakteristika, kada se bira u filterima pretrage, Vaš smještaj je uvjek ispred smještaja koji nemaju plaćen PROMO, bez obzira kada su smještaji postavljeni na platformu datumski. Vrijeme trajanja zakupa je 1 godina, i kupuje se direktno za ID smještaja koji je postavljen i ne može se prenositi na druge. Smještaj dobija natpis PROMO označen zelenom bojom i razlikuje se u listi od ostalih smještaja.

AKCIJA

Dodatak oglasima
39 Godišnje
 • Odvojen dio u meniju platforme
 • Slajder AKCIJA smještaja na 1 strani
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Primenjivo: 1 odabrani smještaj
 • Prenošenje na drugi smještaj: Da
 • Mogućnost kupovine više puta: Da
 • Odvojeno natpisom i bojom: Da

OPIS OPCIJE – AKCIJA:
Kupovinom ove opcije Vaš smještaj će biti izdvojen natpisom AKCIJA i crvenom bojom u listi, i razlikovaće se od ostalih. Ovim naglašavate da je cijena Vašeg smještaja akcijska i sa popustom. Takođe Vaš oglas će se naći na naslovnoj strani ispod Izdvojenih Smještaja u Slajderu na kojem će se smjenjivati smještaji koji su označeni kao akcija. Takođe klikom na AKCIJA, otvoriće se posebna strana gdje će se pojaviti samo smještaji ovog tipa, a takođe imamo posebno izdvojen dio sajta u meniju Akcijske Cijene Smještaja, koji je ostavljen isključivo za smještaje sa ovom oznakom. Ovu opciju je moguće prenositi između smještaja tokom godine. 

IZDVOJENO

Dodatak oglasima
49 Godišnje
 • Prikaz na 1 strani platforme
 • Najposjećeniji dio platforme
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Primenjivo: 1 odabrani smještaj
 • Prenošenje na drugi smještaj: Ne
 • Mogućnost kupovine više puta: Da
 • Odvojeno natpisom i bojom: Da
POPULARNO

OPIS OPCIJE – IZDVOJENO:
Kupovinom ove opcije Vaša smještajna jedinica će biti prezentovana i prikazana na ulaznoj, tj početnoj strani platforme, najposjećenijoj strani, sa maksimalnim brojem pregleda. Uvjek će biti označena u listi Plavom bojom i natpisom. Svi smještaji se prikazuju na prvoj strani jedan ispod drugog u listi od po 4 smještajne jedinice u redu i rotiraju se nasumično kako bi svi smještaji bili ravnopravni. Ova opcija ima za cilj što veći broj posjeta smještaja i vidljivost gostima koji pretražuju. Ova opcija se vezuje za ID smještaja i ne može se prenositi na druge smještaje tokom godine. Preporuka za sve koji žele da izvuku maksimum posjeta za svoj smještaj.

Cjenovnik oglašavanja smještaja sa provizijom

Paket oglašavanja Provizija, se zaklupljuje kao i svaki drugi paket, jedina razlika je što umesto kontakt podataka vlasnika smještaja i direktnog kontakta sa gostima, mi posredujemo u pronalasku gostiju, i naplati. Vlasnik je dužan da ima na raspolaganju oglašeni smještaj, dok je gost dužan da za potvrdu rezervacije uplati 30% od vrijednosti boravka u smještaju, na račun vlasnika smještaja. Nakon slanja potvrde o uplati na email Vlasnika smještaja, šaljemo fakturu sa našom provizijom, dok gost dobija kontakt podatke vlasnika za dalji dogovor i komunikaciju.

PROVIZIJA

Paket oglašavanja SA PROVIZIJOM
0 Godišnje održavanje profila
 • Vrijeme trajanja: 1 godina
 • Oglašenih smještaja: 20
 • PROMO Smještaj: 0
 • Slika po smještaju: 30
 • Uključeno slikanje i snimanje: NE
 • Postavljanje smještaja: Vlasnik
 • Kontakt podaci: skriveni
 • Provizija: sa provizijom 12%

SA PROVIZIJOM-SA POSREDNIKOM

Za sve Vas koji želite oglašavanje smještaja putem provizije kreirali smo poseban paket. Prilikom reklamiranja smještaja putem naše platforme, zadržavate sve benefite koje platforma pruža (usluge call centra, specijalne dodatke oglašavanja, oglasi za posao…). Jedina razlika je što u slučaju odabira ove vrste paketa sami slikate i snimate svoje smještajne jedinice, i postavljate ih samostalno na platformu. Ukoliko želite da to mi uradimo za Vas, ta usluga se dodatno fakturiše u iznosu od 10€ po smještajnoj jedinici.

Imate mogućnost postavljanja do 20 smještajnih jedinica na jednom profilu, bez ikakve obaveze plaćanja godišnje pretplate.

Sajt Montenegro4me.com se tokom cijele godine reklamira putem Google Ads reklama (uvjek smo prvi na Google pretrazi), putem Instagram i FaceBook reklama (reklama se prikazuje svima koji traže smještaj u Crnoj Gori), kao i putem Viber poruka i email kampanja.

Takođe, spremili smo upit za smještaj, putem koga nam se javljaju Vaši potencijalni gosti sa zahtjevima za pronalaženje smještaja u Crnoj Gori. Tu na scenu stupa naš Call Centar koji će po zadatim kriterijumima naći adekvatan smještaj i proslijediti ga vlasniku smještaja. Jedinstvena usluga u Crnoj Gori i potpuno besplatna.

Ukoliko iznajmljujete u ljetnoj, zimskoj, jesenjoj ili proljetnoj sezoni… iznajmljujete samo na dan, dva ili više… posjedujete apartman, stan, vikendicu, kuću ili vilu… na pravom ste mjestu…

POŠALJI UPIT ZA KREIRANJE PROFILA

Pošaljite nam upit ili nam pišite: info@montenegro4me.com
Pozovite nas: +382 67 2 333 11

Šta dobijate oglašavanjem smještaja na Montenegro4me.com?

 • PROFESIONALNU REKLAMU NA INTERNETU 365 DANA U GODINI
  Oglašavamo se na 15 jezika i država, pa samim tim pokrivamo kompletno tržište bitno za Crnu Goru.

 • IMAMO PAKETE BEZ PROVIZIJE I SA PROVIZIJOM
  Ukoliko se odlučite za paket bez provizije na godišnjem nivou, ne naplaćujemo proviziju i direktno povezujemo vlasnike smještaja sa gostima, bez posredovanja. ukoliko se odlučite sa provizijom paket, kompletno posredovanje vrši naš tim, uz određeni procenat od svake rezervacije.

   

 • DIREKTAN KONTAKT SA GOSTIMA
  Vaši kontakt podaci su javno vidljivi, i svi formulari direktno vode do Vaših kontakt podataka, bez posredovanja

   

 • ZA OPCIJU BEZ PROVIZIJE BESPLATNO SLIKANJE I SNIMANJE VAŠEG SMJEŠTAJA UKOLIKO NEMATE VAŠE SLIKE
  Ukoliko se odlučite na paket pretplate na 1 godinu, sve Vaše smještajne jedinice postavljamo mi, a pre toga naše kolege dolaze na lokaciju, vrše slikanje i snimanje smještaja, kačenje snimaka na YouTube plaformu, i popisuju sve karakteristike smještaja.

   

 • KORISNIČKI DIO (BESPLATNO, NEOGRANIČNO IZMJENA OGLASA I PROFILA)

  U ovom dijelu možete:

  -samostalno da pratite kompletnu statistiku  posjeta svakog Vašeg smještaja ponaosob
  – Da pratite sortirate, pregleda i čuvate svaki upit ili rezervaciju
  – Da pogledate sa kojih lokacija, uređaja, pregledača i kojim putem su gosti pronašli Vaš smještaj
  – Da pogledate sve svoje postavljenje smještaje, pauzirate, sklonite sa sajta, obrišete, ili izmjenite
  – Da postavite nove smještaje sa svim karakteristika samostalno
  – Da pregledate listu omiljenih smještaja
  – Mogućnost da dobijete obavještenje ukoliko ste sačuvali pretragu, a tada nije bilo rezultata
  – Da pogledate aktuelne pakete pretplate ili zakupite nove
  – Da pregledate kompletne fakture i uplate za pakete
  – Da unesete sve Vaše kontakt podatke i izmjenite
 • PROFESIONALNU PREZENTACIJU VAŠEG SMJEŠTAJA
  U sklopu prezentacije Vašeg smještaja imate mogućnost:
  – Naziv smještaja
  – Izbor tipa smještaja
  – Izbor cijene
  – Izbor do 30 slika po smještajnoj jedinici
  – Video link prikaza smještaja sa YouTube
  – Broj soba
  – Broj kreveta
  – Broj kupatila
  – Površinu smještaja
  – Da li posjeduje parking
  – Dodatne opcije koje su vezane samo za Vaš smještaj
  – Da izaberete sadržaje (aparat za kafu, parking, WiFi…)
  – Da unesete grad, adresu, lokaciju na mapi, aktivirate street view…
  – 360° Virtualna tura ukoliko imate urađenu
  – Cjenovnike, pravilnike itd u PDF formatu
  – Da ostavite sebi napomenu za taj smještaj koju samo Vi vidite

 • REKLAME PUTEM VIBERA, EMAIL-A, GOOGLE ADS, INSTAGRAMA I FACEBOOK-A
  Naša platforma se reklamira na svim mogućim platfomramamo koje služe za reklamiranje, Imamo uvjek plaćene Google reklame, Reklame na Instgram i FaceBook platformama, redovno šaljemo email ponude i informacije na email putem newslettera, takođe obaveštavamo o promenama goste i putem Viber reklaminh poruka…

 • ISPLATIVOST POSTAVLJANJA SMJEŠTAJA
  – Postavljanje smještaja na platformu Montenegro4me.com je investicija, ne trošak.
 • PRONALAZAK GOSTIJU PUTEM UPITA ZA VAS BESPLATNO
  Na našoj platformi putem formulara za slanje upita, skupljamo upite za smještaj, pretražujemo našu platforu, ukoliko Vaš smještaj odgovara traženim karakteristikama, pozivamo Vas da proverimo dostupnost, šaljemo gostu na potvrdu rezervaciju, i ukoliko se sve strane slože, Vama šaljemo podatke gosta, i gostima Vaše podatke, ukoliko ste izabrali paket bez posrednika, dalju komunikaciju, naplatu i dogovor vršite Vi.
 • RECENZIJE
  Bitna je ocena, kako bi svi ostali vidjeli da je kod Vas pravo uživanje. Svaku recenziju ćemo provjeravati sa vlasnikom smještaja, tj pozvati da provjerimo da li je gost koji je dao recenziju zaista i bio gost u tom smještaju. 

Cjenovnik oglasa za posao u oblasti turizma

Pravo na oglašavanje imaju sve firme i vlasnici smještaja koji rade u oblasti turizma u Crnoj Gori. Za sve vlasnike profila na našoj platformi svi oglasi su besplatni i nema ograničenja za broj oglasa (ali na jednom profilu se mora naći isti email i broj telefona na svim oglasima, tj nemaju pravo oglašavanja drugih smještaja i firmi osim sebe). Svi ostali koji ne posjeduju profil na našoj platformi imaju pravo oglašavanja po cjeni od 20€ mjesečno, po oglasu.
Dodatnu opciju Izdvojen oglas, imaju prava zakupa svi oglašivači na sajtu, i opcija se plaća dodatnih 10€ mjesečno po oglasu koji se izdvaja. Ovom opcijom oglas se izdvaja drugom bojom i uvjek je prvi u pretrazi za zadate kriterijume koji odgovaraju opisu oglasa.

BESPLATAN OGLAS

Za sve koji imaju profil na platformi
0 Mjesečno
 • Broj oglasa neograničeno
 • Trajanje oglasa: 30 dana
 • Izbor Kategorije posla
 • Izbor Tipa posla
 • Samostalno postavljanje oglasa: Da
 • Samostalno mjenjenje oglasa: Da

PLAĆEN OGLAS

Za sve koji nisu klijenti platforme
20 Mjesečno
 • Broj oglasa 1
 • Trajanje oglasa: 30 dana
 • Izbor Kategorije posla
 • Izbor Tipa posla
 • Samostalno postavljanje oglasa: Ne
 • Samostalno mjenjenje oglasa: Ne

IZDVOJEN OGLAS

Važi za obje kategorije oglašivača
10 Mjesečno dodatak na oglas
 • Izdvojeno bojom: Da
 • Pre ostalih oglasa u listi: Da
 • Vrijeme trajanja: 30 dana
 • Primenjivo: 1 odabrani oglas
 • Prenošenje na drugi oglas: Ne
 • Mogućnost kupovine više puta: Da

Želite da oglasite smještaj?
Kontaktirajte nas odmah

Smještaji za poređenje

Uporedi
Languages

Kupovina dodatnih opcija

Kupovina oglasa

*ukoliko imate profil na platformi