Šta je platforma
Montenegro4me.com

Dobrodošli na Montenegro4me.com, jedinstvenu platformu u Crnoj Gori koja omogućava pregled svih smještajnih jedinica, svih kategorija u Crnoj Gori.

Uz Montenegro4me.com vlasnici smještaja, restorana, stanova, vikindica, salona ljepote, plažnih barova… dobijaju mogućnost novog kanala marketinga koji će omogućiti posjetiocima jasan pregled smještajnih jedinica, sa realnim fotografijama i video zapisima, tačnim opisima i lokacijom na mapi, sa google street view opcijom i putanjom na google mapi do objekta. Statistika je danas veoma važna i mjerilo je uspjeha nekog biznis modela. Zato smo obezbjedili detaljan pregled posjeta po danu, nedjelji, mijesecu, da li je posjeta došla sa telefona, računara, iz Slovenije, Srbije ili Crne Gore… Kroz brojne akcije koje kontinuirano sprovodimo kako na društvenim mrežama tako i na terenu, možemo vlasnicima smještaja, restorana, stanova… koji se budu reklamirali, konstantan rast posjete našoj platformi a samim tim i rast posjete njihovim profilima.

Vlasnici smještaja
zašto baš naša platforma

Šta dobijaju svi klijenti koji se oglašavaju na našoj platformi?
Šta je to što nas izdvaja od drugih na lokalnom i globalnom nivou?

✓ Kompletan pregled i statistika posjeta svakog smještaja koji postavite 
✓ Ažurirajte u svakom trenu svoje podatke
✓ Reklamiramo se na FaceBooku, Instagramu
✓ Reklamiramo se putem Viber poruka
✓ Reklamiramo se putem Google reklama
✓ Uvijek smo prvi u pretragama za smještaj u Crnoj Gori
✓ Tražimo goste za Vas putem Call Centra jedinstvenog u Crnoj Gori
✓ Povezujemo Vas sa gostima koji pošalju nama upit za rezervaciju
✓ Ne uzimamo proviziju od rezervacija
✓ Mi tražimo goste, Vi se dogovarate i naplaćujete
✓ FOOD & FUN Loyalty program besplatan za Vaše goste
✓ Reklamiramo se u 15 država i na 15 jezika

Reklamiramo se u

15 zemalja, 15 jezika

Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Ukrajna, Njemačka, Francuska, Italija, Mađarska, Sjeverna Makedonija,  Poljska,  Slovačka, Slovenija,  Turska, Velika Britanija, Albanija.

Misija

Naša ideja i misija je da potencijalnom turisti ili posjetiocu iz zemlje i inostranstva pružimo jedinstveno iskustvo brzine i lakoće pronalaženja smještaja za svoje potrebe. Naša platforma je prilagođena za sve vrste uređaja, moderno dizajnirana i intuitivna.

Vizija

Naša vizija je platforma koja će moći da objedini cijelokupnu turističku ponudu Crne Gore, od mora do planina, od gradova do etno sela. Takođe, želimo da omogućimo i ostalim granama privrede da preko nas dođu do svojih potencijalnih klijenata, tj. Da budemo most u povezivanju različitih djelatnosti.

O nama

U ovaj projekat smo ušli nakon višegodišnjeg iskustva, ispitivanja tržišta i testiranja modela u drugim granama privrede. Znamo šta nedostaje turistiškoj ponudi Crne Gore, i mi ćemo dati sve od sebe da popunimo taj nedostatak kvalitetom, poštenim pristupom i razvijanjem dugoročnih odnosa sa klijentima.

Ono što nas izdvaja od konkurencije, i što nas čini jedinstvenim je uspostavljanje call centra. Prva smo kompanija u Crnoj Gori koja će nastojati da spoji vlasnike koji se oglašavaju kod nas sa budućim klijentima, tako što ćemo generisati upite posjetioca sajta, i prema njihovim kriterijumima nalaziti za njih smještaj, stan, kuću, sojenicu.. naravno POTPUNO BESPLATNO. Vlasnici smještaja će imati samo obavezu da ih kontaktiraju najkasnije u narednih 24h, i dalje dogovaraju uslove sami.

Takođe, za sve naše klijente, koji se oglašavaju na našoj platformi, omogućili smo besplatno postavljanje oglasa za posao, ukoliko im je potrebna sobarica, čistačica, konobar, radnik na održavanju travnjaka… opet POTPUNO BESPLATNO!

Kao vrhunski marketing stručnjaci, razumijemo važnost kvalitetnog oglašavanja i izgradnje brenda u savremenom poslovnom okruženju. Zbog toga smo razvili inovativne marketinške strategije koje nam omogućavaju da se istaknemo na tržištu i privučemo nove klijente i partnere. Takođe, razumijemo potrebe i zahtjeve naših klijenata i partnera, i trudimo se da pružimo najbolju moguću uslugu i podršku, kako bi se održali dugoročni odnosi sa njima.

Naša platforma je jednostavna za korišćenje, intuitivna i potpuno besplatna za posjetioce. Zato ne čekajte, pronađite najbolji smještaj, restoran, stan, kuću… u Crnoj Gori, danas na našoj platformi, ili nam pošaljite upit kako bi Vam mi preporučili samo provjerene smještajne jedinice prema Vašim kriterijumima.

Želite da oglasite smještaj?
Kontaktirajte nas odmah

Smještaji za poređenje

Uporedi
Languages

Kupovina dodatnih opcija